Gastenboek


Hieronder kunt u reacties lezen van onze gasten.

Heeft u ook een bezoek gebracht aan ons restaurant en wilt u uw ervaring delen? Of heeft u op- en/of aanmerkingen? Wij horen graag van u!

(Uw emailadres zal niet worden weergegeven bij uw reactie.)

Reactie plaatsen

Reacties

Angelina
een jaar geleden

Wij hebben twee avonden achter elkaar hier gegeten en dat zegt genoeg! Vriendelijk personeel en een sfeervolle locatie. Een echte aanrader. Top!

Marjon Hapers
2 jaar geleden

Wij komen meerdere keren per jaar naar Friesland en gaan dan altijd eten bij Ucello. Een echte aanrader. Heerlijk eten, super vriendelijk personeel en een vlotte bediening. Voor ons vaste prik en dus zeker een aanrader!

Piotr
2 jaar geleden

Erg gezellig restaurant. Heerlijk vers broodmantje
Echt een aanrader

Regards,
Piotr
www.wiebelter.info

Linda
2 jaar geleden

Pizza gehaald, zeer vriendelijke medewerker die mij te woord stond. Belangstellend en geïnteresseerd. De pizza’s waren heerlijk!

Janno en Geke
4 jaar geleden

Hallo! We hebben heerlijk pizza gegeten! Erg gezellig restaurant. Heerlijk vers broodmantje. Goede gastvrije bediening. Echt een aanrader. Ben gewoon benieuwd hoe de andere pizza's op de kaart smaken...

Yvonne
4 jaar geleden

Wat een geweldige aanvulling voor Esonstad! Heerlijke pizza's en toetjes, gezellig interieur..tot in de puntjes verzorgd, leuke vlotte bediening en heerlijke muziek! ( nog bedankt voor de playlist) Aanrader!

Ruurd & Coby
5 jaar geleden

Ja, we willen heel graag onze ervaring delen! We begonnen met een heerlijk broodplankje met verse kruidenboter en tapenade. Vervolgens een overheerlijke pizza, goed gevuld en met een hele lekkere bodem. En als klap op de vuurpijl een verrassend ijsgerecht. De bediening was vlot en heel vriendelijk. Kortom, we hebben een fantastische avond gehad. Voor herhaling vatbaar!!