Gastenboek


Hieronder kunt u reacties lezen van onze gasten.

Heeft u ook een bezoek gebracht aan ons restaurant en wilt u uw ervaring delen? Of heeft u op- en/of aanmerkingen? Wij horen graag van u!

(Uw emailadres zal niet worden weergegeven bij uw reactie.)

Reactie plaatsen

Reacties

Piotr
8 maanden geleden

Erg gezellig restaurant. Heerlijk vers broodmantje
Echt een aanrader

Regards,
Piotr
www.wiebelter.info

Linda
10 maanden geleden

Pizza gehaald, zeer vriendelijke medewerker die mij te woord stond. Belangstellend en geïnteresseerd. De pizza’s waren heerlijk!

Janno en Geke
2 jaar geleden

Hallo! We hebben heerlijk pizza gegeten! Erg gezellig restaurant. Heerlijk vers broodmantje. Goede gastvrije bediening. Echt een aanrader. Ben gewoon benieuwd hoe de andere pizza's op de kaart smaken...

Yvonne
3 jaar geleden

Wat een geweldige aanvulling voor Esonstad! Heerlijke pizza's en toetjes, gezellig interieur..tot in de puntjes verzorgd, leuke vlotte bediening en heerlijke muziek! ( nog bedankt voor de playlist) Aanrader!

Ruurd & Coby
3 jaar geleden

Ja, we willen heel graag onze ervaring delen! We begonnen met een heerlijk broodplankje met verse kruidenboter en tapenade. Vervolgens een overheerlijke pizza, goed gevuld en met een hele lekkere bodem. En als klap op de vuurpijl een verrassend ijsgerecht. De bediening was vlot en heel vriendelijk. Kortom, we hebben een fantastische avond gehad. Voor herhaling vatbaar!!

Jacob en Karen
3 jaar geleden

Hallo Uccello. Nieuwsgierig naar dit nieuwe stadscafe kwamen we even aanwaaien op deze eerste dag. Wat een actie! Alles zat vol. Ongedwongen sfeertje, gezellige bezoekers, en spannend voor de servering. Heerlijk gegeten. Maar je komt niet meer weg, nog lang nagezeten in de avondzon op het terras onder de lindebomen. Top!!